Vratar Subašić: “Puno nas nedostaje, ali nas ima i puno dobrih”

Vratar hrvatske nogometne reprezentacije Danijel Subašić i branič Matej Mitrović u srijedu su prije treninga ‘vatrenih’ na stadionu Rujevica izrazili uvjerenje u uspjeh u utakmici s Finskom, potvrđujući da će dati sve od sebe da to ostvare.

“Pred nama je teška utakmica, znamo kako igra Finska. No, moramo dati sve od sebe kako bi osvojili tri boda i potom idemo u Ukrajinu na odlučujući susret,” rekao je Subašić.

Na novinarsko pitanje o nedavnoj ozljedi Subašić je istaknuo da još osjeća malu bol u gležnju, ali da ga to neće spriječiti da pruži sve od sebe da hrvatska reprezentacija ostvari svoj cilj.

Subašić se osvrnuo i na brojne izostanke koji su pogodili hrvatsku vrstu uoči utakmice protiv Finske.

“Uvijek netko nedostaje, ali imamo super dečke koji u svakom trenutku mogu ući u igru”, naveo je dodavši kako ne smatra da je riječki brzi travnjak presudan za igru.

“Bitno je kako ćemo mi ući u igru i igrati na tom terenu”, rekao je.

Matej Mitrović je ocijenio najvažnijim uigranost cijele ekipe.

“Bitno je da se svi zalažu i daju sve od sebe. Pri tome nije toliko važno što reprezentacija ima problema s ozljedama, jer nas to stalno prati,” kazao je Mitrović.

Upitan o svom statusu u Bešiktašu, nakon dolaska bivše zvijezde Real Madrida Portugalca Pepea, Mitrović je rekao da je to vrijedna prilika da uči od njega te da strpljivo čeka svoju priliku za igru.

Leave a Reply