Tue. Oct 3rd, 2023
bet365

Neovisno o tome jeste li početnik ili iskusan igrač, online kladionicama je jako teško odoljeti. Pogotovo kad se uzmu u obzir svi načini kojima nastoje zadržati postojeće korisnike i privući one najnovije.

Skoro svaki dan imamo priliku vidjeti nove ponude i oblike zabave koje nude online kladionice, tako da ne čudi da se velikom broju igrača pridružuju i oni koji ne znaju previše o sportu.

Online oklade više nisu ograničene samo na sportske događaje. Osim sportskih evenata, danas se možete kladiti na životne događaje. Tako se na Bet365 online kladionici možete pokušati predvidjeti datum kad će svijet nestati ili hoćemo li nastaniti Mars do 2025 godine. Neke strane kladionice vam nude opciju pogoditi hoće li se Messijev sin pridružiti Barceloni s 18 godina kao i njegov tata i slično.

U svakom slučaju, kladionice se prilagođavaju široj publici svakim danom, po pitanju evenata, načina uplate i isplate, pa čak i mobilnim aplikacijama koje dopuštaju da uživate u razonodi online klađenja u svakom trenutku, gdje god se nalazili.

 

Zašto Bet365?

Kad pričamo o online kladionicama postoje određene razlike između stranih i domaćih. Iste razlike su vrlo važne, tako da savjetujemo da dobro istražite sve uvjete korištenja stranica prije nego se odlučite otvoriti račun za klađenje.

Prva i najvažnija razlika je činjenica da strane online kladionice ne uzimaju ‘kumulativni trošak’ na osvojene iznose kao domaće i ne naplaćuju porez na igranje. Što se njih tiče, vaš osvojeni iznos je samo vaš.

Druga razlika koju je jako bitno istaknuti je činjenica da porezna uprava vlade RH ne dopušta klađenje na stranim kladionicama, tako da ako pokušate otvoriti stranicu Bet365, pojaviti će vam se upozorenje porezne uprave i nećete moći ostvariti registraciju.

Postoji savršeno legalan način za izbjeći ove prepreke a to je otvaranje računa na kladionici putem alternativnog ili mirror linka. Isti taj link simulira originalnu stranicu te se preporuča da ga se koristi uz VPN.

Bet365 je jedna od najboljih kladionica koja pokreće svoju online verziju među prvima, čak 1999. godine. U prvih 5 godina poslovanja, Bet365 se prebacuje skroz na Internet i zatvara svih 59 fizičkih podružnica diljem Velike Britanije.

 

Bet365 – registracija i bonus 

Od samog početka je očito da im je iskustvo igrača najvažnije. Bet365 online kladionica prva uvodi stranicu na brojne druge jezike svijeta, i dopušta upotrebu preko 29 valuta korištenih u svijetu. To su novine koje su uveli još 2004. godine.

Registracija je dopuštena svim punoljetnim pojedincima i samo jednom. Ono što svakako ne smijete napraviti je dva različita računa za klađenje na jednoj platformi.

Online kladionice strogo brane ovaj pristup te će vaš račun sigurno blokirati. Također je moguće da dobijete vrstu zabrane zbog koje više nećete moći otvoriti račun ni na ostalim platformama.

Za registraciju vam je potrebno svega desetak minuta. Pripremite identifikacijski dokument i podatke s bankovne kartice. Nakon što otvorite stranicu bet365, kliknite na dugme ‘Registracija’ i otvoriti će vam se zaslon koji traži vaše osobne podatke kao što su: ime i prezime, adresa, OIB, broj osobne iskaznice ili nekog drugog dokumenta i bankovne podatke, odnosno podatke vrste plaćanja koju izaberete.

Nakon što ste završili ovaj korak, potrebno je potvrditi odnosno verificirati podatke putem email adrese ili slanjem fotografije istog dokumenta s kojeg ste upisali podatke.

Jednom kad potvrdite identitet i prebacite određenu svotu na račun za klađenje, zabava može početi.

 

Bonus u ponudi Bet365

bonus

Kao sve online kladionice, Bet365 također nudi razne poticaje za sve nove igrače i za one postojeće. Zanimljiva je informacija da Bet365 uživa povjerenje preko 6 milijuna stalnih korisnika.

Najmanji depozit može biti 5 eura na koji Bet365 osigurava 100% isplatu prvog depozita do 25 eura iznosa. Razlika između bonusa dobrodošlice na Bet365 i ostalih online kladionica je taj što ćete ovdje dobiti bonus u kreditima za klađenje.

Isti iznos se ne može povući na bankovni račun. Naprotiv, kredite za klađenje možete koristiti samo u okladama i na taj način možete zaštititi svoj novac.

 

Bet365 – oklade online putem mobilne aplikacije

Ukoliko nemate pristup stolnom računalu, registraciju možete napraviti i preko mobilne aplikacije. Mobilna aplikacija za Android i iOS u ponudi Bet365 online kladionice glasi za jednu od najboljih na tržištu. Razlog tome je što su se tvorci Bet365 stvarno potrudili omogućiti sve svojim igračima što im je dostupno na desktop verziji, pa čak i više.

Nakon što preuzmete aplikaciju, morati ćete odobriti instalaciju programa i aplikacija na vašem uređaju od nepoznatog izvora. Nakon instalacije, ukoliko ste već obavili registraciju, povežite račune putem korisničkog imena i lozinke.

Poslije slijedi SMS s verifikacijskim kodom, putem kojeg ćete potvrditi identitet i aplikaciju možete početi koristiti.

Mobilne aplikacije online kladionica vam dopuštaju da uživate u klađenju u svakom trenutku, gdje god se nalazili. Čekanje kod doktora nikad nije bilo više zabavno.

online oklade putem mobilne aplikacije

Kad je u pitanju Bet365 i online oklade putem aplikacije, priznajemo da je jedan od najzabavnijih na tržištu. Imate pristup ogromnom broju evenata koji su u toku, možete se kladiti tokom igre i vjerojatno, najomiljenija stavka, to je cash out opcija.

Prijenos određene utakmice će ovisiti o kvaliteti vašeg mobilnog uređaja, ali mi nismo naišli na nikakav zastoj prilikom korištenja aplikacije.

Cash out opcija vam dopušta da povučete određeni iznos i prekinete okladu ukoliko smatrate da biste mogli izgubiti listić. Možete gledati sportski event uživo i ukoliko vidite da vam predviđanja nisu najtočnija, jednostavno možete povući dotada osvojeni iznos. U tom slučaju iznos neće biti jednako visok kao onaj predviđeni, ali barem neće biti kompletan gubitak.

 

Bet365 za kraj

Kad uzmete sve navedeno u obzir, klađenje online može biti potpuno personalizirana igra, kojom vi upravljate od početka do kraja. Možete kontrolirati potrošnju, uvjete kad ćete igrati i na koje evente, i uz to možete često osvojiti neki dodatni bonus ili poticaj za igranje u nekom drugom obliku.

Važno je samo znati da su igre na sreću opasne ako igrač nema granice, zato vas pozivamo, baš kao i online kladionice, da igrate odgovorno ne zaboravite da je to sve u konačnici – samo igra.