Tue. May 30th, 2023
bet365

Svi zaljubljenici u sport i sportsko klađenje sigurno znaju za bet365 online kladionicu, najpoznatiju i definitivno među najuspješnijima u svijetu.

No, što izdvaja Bet365 od velike konkurencije? Ne radi se samo o tipovima za klađenje, brojnim kombinacijama koje su dostupne prilikom svakog sportskog događaja, širokoj ponudi i neodoljivim bonusima.

Bet365 je online kladionica koja razumije fanove sporta najbolje. Barem se tako čini.

Već na samom početku, davne 2000. godine, Bet365 se isticao među konkurencijom, samo po broju ponuda. Naime, za razliku od velike većine online kladionica koje se fokusiraju na samo jedno određeno tržište ili na samo najpopularnije spotove, Bet365 od samog početka brine i za fanove svih vrsta sportova, bez obzira na tržište.

Oni su prva online kladionica koja od inicijacije nudi klađenje na sve svjetske evente, bez obzira gdje se nalazili na kugli zemaljskoj.

 

Online kladionica vođena ženskom rukom

Jedna od osnovnih razlika između svih online kladionica u ponudi je ta što je Bet365 pokrenula Denise Coates, zajedno sa svojim bratom i ocem.

Ponukana počecima Interneta, vidjevši da i klađenje online ide samo naprijed, Denise je odlučila pokrenuti kladionicu kojoj je ‘stalo do svojih korisnika’.

Danas Bet365 broji više od 6 milijuna vjernih korisnika.

Osim što su od početka pokriveni svi sportovi, također je važno napomenuti da je to kladionica s najviše različitih ponuda vezano za isti event.

Bet Builder je jedna od najpopularnijih stavki koju možete iskoristiti na njihovoj platformi a znači da možete napraviti kombinaciju bilo kojih rezultata i uplatiti kao svoju specifičnu okladu. Kad kažemo bilo koju kombinaciju – to i mislimo.

Na svaki event, npr nogometnu utakmicu, možete birati pobjednika, ako će oba tima zabiti gol, koliko će biti žutih kartona ili crvenih, broj kornera za koju momčad – opcije su brojne i s obzirom na broj korisnika rekli bismo – zanimljive.

 

Bet365 Bonus

Još uvijek ne postoji Bet365 stranica na hrvatskom jeziku, najviše zbog hrvatskih zakona o klađenju no postoje načini za zaobići ovaj problem.

Najpouzdaniji način je koristiti mirror linkove koji zrcale originalnu stranicu. Na primjer, bet365 mirror link možete naći na stranici https://www.top-kladionica.com/bet365. Ujedno se radi o stranicama putem kojih možete pristupiti online klađenju bez privatne VPN povezanosti.

Zrcalna stranica neke malo bolje poznate Internet stranice je u biti FTP stranica koja posjeduje apsolutno iste datoteke kao i stranica kojoj je ogledalo (eng. mirror).

bet365 bonus

Koristeći gore spomenuti link sad je lakše, nego ikad prije, koristiti usluge koje vam nudi Bet365 i to bez skidanja poreza s vašeg dobitka. Iako stranica koju ćete otvoriti preko ovog linka nema isti naziv kao njezin original, istu je postavila upravo Bet365 koristeći drugu IP adresu, kako bi svima olakšali pristup svim svojim ponudama.

Znači, bez obzira na sulude zakone, kladiti se preko Interneta je legalno. Ako sudjelujete u klađenju online koristeći inozemne stranice, kao što su Bet365, možete ostvariti iznose koji su vam obećani od samog početka klađenja jer inozemne stranice smatraju da je osvojen iznos upravo to – iznos koji ste osvojili – a ne iznos koji ćemo oporezivati neosnovanim ciframa niti dodavati manipulativan trošak.

Welcome Bonus je jedna od najviše privlačnih detalja. Pri prvoj registraciji, uplatom od samo 10 funti, svaki korisnik ostvaruje dobitak od 50 funti predviđenih za ‘besplatno klađenje’ – opciju gdje možete koristiti navedenih 50 funti na koju god okladu, pod uvjetom da je iskorišten u roku od 30 dana od registracije.

Ono što se korisnici Bet365 kladionice mogu složiti jest da je njihov novac siguran.

bet365

Naravno, ako je sve u skladu s unaprijed obrazloženim pravilima i uvjetima korištenja stranice.

Otvaranje dva ili više računa za klađenje na isto ime, odnosno na isto kućanstvo, može donijeti zabranu svake buduće prijave na bilo koji od zrcalnih portala.

Uz brojne kombinacije oklada i bonuse, Bet365 nudi svim svojim korisnicima klađenje u toku same igre. Također na njihovoj platformi možete pratiti bilo koji sportski event u svijetu, ukoliko imate najmanje 1 euro na računu za klađenje.

Najbolja online kladionica je poznata i po najfleksibilnijim cash-out opcijama, gdje možete zatražiti već osvojeni iznos tokom utakmice i podići ga prije samog završetka. Ova opcija je dostupna na samo određenim sportskim eventima te morate biti svjesni da povučeni novac neće biti u jednakom iznosu kao predviđeni dobitak.

 

Bet365 Poker

Ljubitelji ove popularne kartaške igre jednostavno obožavaju Poker opciju na Bet365 online kladionici. Ne samo zbog mogućih dobitaka nego i zbog činjenice da možete igrati s drugim igračima uživo te najpopularnije Poker varijacije kao što su: Narcos, Gonzo’s Quest, Ocean’s Treasure i europski rulet.

bet365 poker

Godine 2004. Bet365 je predstavio online poker kako bi implementirao širok raspon opcija za online klađenje i casino igre. Danas Bet365 nudi 100% bonusa od $1000 na svojoj poker.bet365.com online poker stranici. Tijekom godina Bet365 je čak sponzorirao nekoliko profesionalnih igrača pokera. Najznačajniji bi bio danski profesionalni poker igrač Jesper Hougaard.

 

Najnaprednija online kladionica – danas

Davne 2004. godine, svjesni mogućnosti koje internet pruža, Bet365 je uveo nekoliko noviteta koji su se pokazali kao pravi koraci. Prvi je bio stvaranje Bet365 prve web stranice za klađenje koja je ponudila opcije na drugim jezicima osim na engleskom. Znajući da će Internet uskoro učiniti naš svijet manjim, ovo je bio pametan poslovni potez za privlačenje igrača iz zemalja koje ne govore engleski.

Izvorno je Bet365 stranica bila dostupna na njemačkom, talijanskom, danskom, švedskom, kineskom i norveškom, a s vremenom su implementirali i druge jezike poput španjolskog, češkog, rumunjskog, portugalskog, grčkog, poljskog i popis se nastavlja.

Još jedna novost od strane Bet365 bila je uvođenje drugih valuta, pretvarajući njihovu stranicu u malo tržište valuta, gdje su igrači mogli detaljnije pratiti svoje oklade. Danas je Bet365 dostupan na 17 jezika, podržavajući 29 valuta.

Godine 2005. odlučili su se usredotočiti samo na online klađenje i Bet365 je prodao svih svojih 59 kladionica Coralu za 40 milijuna funti. Ovo je bio možda i najpametniji potez od svih njih.

bet365 live

Upravo zbog svih navedenih razloga, Bet365 nastavlja biti omiljena online kladionica kako na našim prostorima tako i diljem svijeta.

Po mnogima izvor najboljih tipova za klađenje, Bet365 očito ne misli stati s unaprjeđenjem usluge, zato ni ne čudi reputacija najbolje online kladionice na tržištu.