Fri. May 24th, 2024
online bets

Sportsko klađenje je premašilo mnoge druge oblike zabave u posljednjih nekoliko godina. S obzirom da na svakom koraku možemo vidjeti ili čuti reklamu za kladionice, pogotovo online kladionice. U pokušaju da se istaknu u moru sličnih priređivača igara na sreću, kladionice koriste razne tehnike kako bi privukle vjerne igrače.

Jedna od tehnika za takav potez je Bonus Dobrodošlice, koji možete skupiti nakon što registrirate svoj račun za klađenje u potpunosti.

Proces registracije, neovisno o kojoj se sportskoj kladionici radi, vam neće uzeti previše vremena, maksimalno 10 minuta. Vrlo je važno u procesu registracije unijeti sve podatke točno i kako su navedeni na identifikacijskom dokumentu kojeg ćete priložiti kao sredstvo za verifikaciju računa.

No, kako se registrirati na Bet365 ako pokušavate pristupiti portalu iz Hrvatske?

Donosimo sve detalje vezane za proces registracije i postupak koji ćete trebati napraviti kako biste dobili i bogati Bonus Dobrodošlice.

 

Bet365 – proces registracije

registracija

Ako ste pokušali pristupiti originalnoj platformi Bet365 iz Hrvatske, sigurno vam se otvorila stranica Porezne Uprave RH koja ističe kako pokušavate pristupiti stranici ilegalnog sadržaja.

No, to je dosta daleko od istine, jer online kladionica s reputacijom kakvu ima Bet365 ima sve dozvole i licence potrebne za legalno sportsko klađenje.

Činjenica je da RH smatra da su legalne kladionice samo one koje imaju dozvolu Ministarstva Financija RH i Hrvatske Lutrije. To je zato što domaće online kladionice naplaćuju porez za igranje i u slučaju osvojenog dobitka naplaćuju kumulativni trošak, što znači da nikad nećete moći prenijeti cijeli iznos koji ste osvojili.

Domaće kladionice i same plaćaju visoke marže Ministarstvu kako bi održale licence validnima. Online kladionica kao što je Bet365, ali i ostale kladionice podrijetlom iz inozemstva, ne naplaćuju nikakve poreze za pristupanje portalu za sportsko klađenje. Što znači da je vaš osvojeni iznos upravo to – osvojeni iznos koji možete prenijeti na svoj bankovni račun.

 

Kako se onda registrirati na bet365 iz Hrvatske?

Portalu možete pristupiti pomoću alternativnih ili mirror linkova koji simuliraju originalnu platformu u cijelosti. Zaobilaznim putem odlaska na Bet365 ne kršite nikakav zakon. Uz to, valja napomenuti da su alternativni linkovi zaštićeni SSL enkripcijom, što jamči sigurnost vaših osobnih i bankovnih podataka.

 

Bet365 – bonus dobrodošlice

bonus

Kad uspješno pristupite platformi Bet365, u gornjem lijevom kutu možete birati dugme ‘Registracija’. Otvorit će vam se sučelje koje traži od vas osobne podatke, kao ime i prezime, email adresu i broj telefona.

Ako imate kod kojim biste mogli ostvariti dodatni bonus, njega valja upisati prije nego što je završena registracija.

Nakon što upišete sve podatke, doći će vam mail za verifikaciju istih. Nakon što verificirate račun, potrebno je spojiti i bankovne podatke, odnosno način uplate i isplate.

U ovoj kategoriji imate jako puno izbora, jer bet365 nudi opciju uplate čak i kriptovalutama. Napominjemo da u slučaju prvog depozita uplaćenog u kriptovalutama, nećete moći ostvariti bonus dobrodošlice!

Nakon što ste upisali kod za bonus, spojili bankovne podatke i verificirali račun, vrijeme je za depozit. Bet365 nudi bonus dobrodošlice od 100% na uplate do 25 eura.

Igrajte odgovorno i pazite na vrijeme koje provedete na stranicama ovakvog tipa, jer igranje igara na sreću stvara ovisnost, a kladionice imaju pravilo ponekad i blokirati račune kod kojih primijete neku čudnu radnju.